TLC

TLC

TLC är kemisektionens trivselorgan som ansvarar för trivseln i vardagen här på sektionen. Detta gör vi genom att anordna event så som spelkvällar, sportkvällar, filmkvällar, syjuntor och pubar vid speciella tillfällen. TLC är även med och arrangerar Berzelii; kemis tredagarsfest tillsamans med KK.. Känner du att du vet ett event som du vill samordna går det jättebra att maila oss på tlc@k.kth.se.

Vi ansvarar också för de karaktäristiska ÄPS:arna (Ärtsoppa Punsch Sång) innan tentapubarna i slutet av varje tentaperiod. Då bjuder vi in alla som vill till en mysig sittning med pannkakor, varm punsch, sång och goda vänners sällskap. Oavsett ifall ni vill förfesta inför tentapuben eller varva ner efter tentorna.

Förra året hette vi Twelve Licking Creeps, vad heter vi detta år? Sök TLC och var med och bestäm!

Sist men inte minst står vi för sektionens vackra overaller med tillhörande märken och sektionens merchandise. Under året säljer vi märken under flera tillfällen och det kommer isåfall ske under luncher i Draget. Mer specifik information om vad vi har för oss kommer vi att gå ut med via vår Facebooksida så kom ihåg att like:a TLC KTH! För den som har förslag på nya märken får gärna skicka in sitt förslag i färg till vår mailadress.

Kramar från TLC