CIA

Chemistry International Association

C.I.A is the chapter body responsible for international relations at the chapter and every semester we organize some activities for all of chemistry’s exchange students, sometimes together with ISS at the student union. More information about the activities will be sent in the chapters monthly emails. If you have any questions or ideas, please mail us at: iss-k@k.kth.se

We hope that you will enjoy your stay here!

 

 

Det är C.I.A som tar hand om kemisektionens utbytesstudenter! Varje termin anordnar vi aktiviteter för utbytesstudenterna som alla intresserade gärna får vara med på. Det är vårt organ som är kopplingen mellan de svenska studenterna och de internationella studenterna. Vi ser till att de trivs på KTH och får träffa de svenska studenterna.

 

Alla studenter på KTH har även möjlighet att vara fadder åt en utbytesstudent. Som fadder är tanken att man hjälper en ny utbytesstudent, t.ex. genom att visa och svara på frågor om Stockholm och KTH. Inte bara är det otroligt roligt att vara fadder, man får även hjälpa till under den internationella mottagningen, samt även få festa med de internationella studenterna! Många utbytesstudenter tycker också att det är väldigt kul att träffa och lära känna svenska studenter.

Som grädde på moset som tack för sitt faddrarskap får man även 0,2p i bonus till sitt betygsnitt när man söker utlandsstudier.

 

Vi i C.I.A svarar gärna på frågor kring detta, vår mailadress är: iss-k@k.kth.se